Skriftskola

Inskrivning för 2021-års konfirmander sker 4.10 kl 13 i kyrkan!

Två datum för skriftskola hösten 2020 är redan inbokade:

24.10 kl 12-16

7.11 kl 12-16

Mera information kommer per post till alla som är födda 2006! Om du har frågor, kontakta ungdomsarbetsledare Olof Jern!

konfirmander

Detta brev kommer de närmaste dagarna att postas till alla de ungdomar som hör till Solfs församling och är födda år 2006. Här får även alla övriga ta del av det:

Skriftskolan börjar!!

Bästa blivande konfirmand,

Du håller i din hand en inbjudan till årets skriftskola. Du är välkommen att komma med i Solfs församlings konfirmandundervisning!

Skriftskolan 2020-2021 startar i kyrkan söndagen den 4.10.2020 kl. 13.00 med inskrivning och information till både konfirmander och föräldrar.

Eftersom vi har Coronapandemi mitt i bland oss påverkar det naturligtvis också utformningen av skriftskolan. Blir ni en stor grupp kan det hända att vi måste ta till specialarrangemang för att klara av de restriktioner som myndigheternas ställer.

Speciellt svårt är det i nuläget att slå fast var och hur vi ordnar kommande läger.

Plan A har juni som skriftskolvecka och konfirmationen sker som två konfirmationsgudstjänster i kyrkan. (I nuläget får nämligen endast 135 personer vistas i kyrkan samtidigt.)

Plan B har lägervecka i början på augusti och konfirmationen sker före skolstart.

Vilken plan som förverkligas ser vi tidigast på våren.

Jag ser med glädje fram emot att dela skriftskolan tillsammans med er!

Mats Björklund

Kyrkoherde, Solfs församling

Tag kontakt

t.f. Ungdomsarbetsledare
Västersolfvägen 12
65450 Solf

Jag bor i Vasa, Gerby och är gift och har 4 vuxna barn. Mina intressen växlar med årstiden. På sommaren vistas jag gärna i närheten av havet eller på havet i båt eller kajak. På vintern tycker jag om långfärdsskridsko. Hela året är jag en velonaut.