Skriftskola

Informationskväll för årets skriftskolungdomar samt föräldar ordnas 1.10 kl 18 i Solf kyrka!

Ett informationsbrev åt alla Solf-ungdomar födda år 2007 har sänts ut per post. Har ni inte fått något brev, eller om ni vill delta i skriftskolan i Solf fastän ni bor på annan ort, så får ni väldigt gärna kontakta Olof eller Ruth!

Har ni frågor, vänligen kontakta församlingspastor Ruth Vesterlund, tel. 044 546 2311 (e-post: ruth.vesterlund@evl.fi) eller ungdomsarbetsledare Olof Jern, tel. 050 327 2774 (e-post: olof.jern@evl.fi)

Konfirmander
Läger på Klippan 2020

Tag kontakt

tf. Ungdomsarbetsledare
Solfs församling
Västersolfvägen 12
65450 Solf

Jag bor i Vasa, Gerby och är gift och har 4 vuxna barn. Mina intressen växlar med årstiden. På sommaren vistas jag gärna i närheten av havet eller på havet i båt eller kajak. På vintern tycker jag om långfärdsskridsko. Hela året är jag en velonaut.