Gudstjänst 29.3 kl 10.00 med Mats Björklund och Karolin Wargh. Live-sändning på församlingens Facebook-sida samt därefter också via en länk på hemsidan. Efter gudstjänsten är det möjligt för enskilt samtal, bön och själavård i kyrkan kl 10.30-11.30.

Pga Corona-viruset är all verksamhet som inte är lagstadgad (begravningar och gudstjänster) inhiberad på myndigheternas inrådan under tiden 13.3-5.4.2020. Verksamheten återupptas när vi får klartecken att starta upp den igen! Vi beklagar!

(Detta gäller dagklubb, miniklubb, föräldra-barnträff, Junior, Chill på vinden, tonårskväll, Be&te, körövningar, pensionärsträffar, Missionsvännerna och tyvärr även födelsedagsfirandet för dem som fyller 75 och 80 år.)

OBS! Mathjälp inställd tills vidare, kontakta istället diakoniarbetare Gun-Lis Landgärds tel. 050 541 4740 om du är i behov av stöd.

fönster