Församlingens program de kommande veckorna:

Sö 24.10 kl 10 Gudstjänst med Ruth Vesterlund och Heidi Lång.

Må 25.10 kl 19 Bönegruppen samlas på vinden i församlingshemmet.

On 27.10 Pensionärsträff kl 13. Gäst: Christina Wiik.

Lö 30.10 kl 19 Bön och lovsångskväll i kyrkan. Andakt med Ruth Vesterlund.

Sö 31.10 kl 10 De äldres kyrksöndag och skördetacksägelse. Kyrkkaffe! Boka kyrktaxi via Joanna Holm, te. 050 541 4740. OBS! Kollekten tas upp till förmån för vår vänförsamling i Audru, Estland! Vänförsamlingen behöver verkligen vårt stöd nu med ett läckande kyrktak som är i akut behov av renovering!

Här är länken till vår Youtube-kanal! Och här hittar du vår Facebook-sida!

Veckoprogram i Solfs församling

Motion för mission varje måndag. Samling kl 9 vid församlingshemmet.

Junior (för åk 1-3) måndagar kl 12.30. Ledare Olof Jern och Sanna Huhta.

Föräldra-barnträff på tisdagar med drop-in från 9.30. Ledare Joanna Holm och Sanna Huhta.

Chill på vinden (för åk 4-6) på prästgårdsvinden onsdagar kl 14.30. Ledare Olof Jern och Annika Lumme.

Be och te varannan torsdag kl 19 på prästgårdsvinden (jämna veckor). Ledare Olof Jern.

Tonårskväll varannan torsdag kl 19 på prästgårdsvinden (udda veckor). Ledare Olof Jern.

Barnkören Solfångarna övar fredagar kl 12.20 i Solf skolas musiksal. Ledare Heidi Lång

Lovisas missionsstuga är öppen varje lördag kl 11-14.

Söndagsskola på söndagar kl 10 i församlingshemmet. Ledare Karin Särs, Rune Särs, Ebba-Stina Beukelman och Susanne Holm.

Mathjälp varje torsdag kl 17.30 på Stundarsvägen 1 (ingång från gårdssidan!)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kyrkporten