Gudstjänst på sö 25.10 med Mats Björklund och Jimi Järvinen. Gudstjänsten firas med enbart medverkande på plats med sänds direkt på församlingens Facebooksida. Varmt välkommen med i vår virtuella gemenskap!

All verksamhet förutom gudstjänster och förrättningar är tyvärr satt på is de kommande veckorna på grund av Covid-19 pandemins utveckling i Vasa sjukvårdsdistrikt.

Veckoprogram i Solfs församling

Junior (för åk 1-3) måndagar kl 12.30. Ledare Olof Jern och Annika Lumme.

Föräldra-barnträff i församlingshemmet tisdagar med drop-in från 9.30. Ebba-Stina Beukelman.

Pensionärsträff varannan onsdag kl 13 i församlingshemmet (udda veckor).

Missionsvännerna samlas varannan onsdag kl 13 i församlingshemmet (jämna veckor).

Chill på vinden (för åk 4-6) på prästgårdsvinden onsdagar kl 14.30. Ledare Olof Jern.

Be och te varannan torsdag kl 19 på prästgårdsvinden (jämna veckor). Ledare Olof Jern.

Tonårskväll varannan torsdag kl 19 på prästgårdsvinden (udda veckor). Ledare Olof Jern.

Barnkören Solfångarna övar fredagar kl 12.20 i Solf skolas musiksal. Körledare Jimi Järvinen.

Söndagsskola på söndagar kl 10 i församlingshemmet. Kontaktperson Ebba-Stina Beukelman.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Höstbild