änglar

Församlingen vill gärna stöda familjen i barnets kristna fostran.  Det finns grupper och samlingar för alla åldrar.

Barnverksamheten i Solfs församling riktar in sig på olika åldrar och du är varmt välkommen med i den grupp som passar dig; miniklubb, dagklubb, söndagsskola, Junior, Chill på vinden eller barnkören Solfångarna.

Vi samlas också till gemensamma familjegudstjänster och för familjer finns föräldra-barngrupper. Sommartid hålls olika läger!

Varmt välkommen med!

Välkommen med!

Sommaren 2021 ordnar församlingen två barnläger!

Dagläger på Kronvik lägergård 15-16.6

Är ämnat för de barn som i år gått i åk 1-3, dvs Juniorerna.

Transport ordnas till och från Kronvik. På programmet står bl.a. lek, sim, matlagning, tillverkning av raket etc.!

Chill-läger på Sommaröfort 22-23.6

För de barn som i år gått i åk 4-6. Vi övernattar i tält och kokar vår egen mat utomhus! Transport ordnas till och från lägret.

För anmälan och mera information kontakta Olof Jern, tel. 050 327 2774 eller olof.jern@evl.fi