Lovisas missionsstuga

Loppmarknad och café till förmån för missions- och biståndsarbete.

Missionsstugan är öppen lördagar kl. 11–14. Västersolfvägen 12 (mellan församlingshemmet och Stundars).

Vi tar tacksamt emot donationer såsom husgeråd, inredningsprylar, tyger, garn, samt hela och tvättade kläder. Kom in och fynda och koppla av med en kopp kaffe eller te!

Varje euro går oavkortat till hjälpverksamhet. Vi stöder en skola för funktionshindrade och autistiska barn i Tanzania och vår vänförsamling i Audru, Estland.

Lovisas vänner

är en grupp volontärer/frivilliga medarbetare som sköter loppis och café i Lovisas Missionsstuga. Vi välkomnar nya medlemmar med i gruppen! Ta kontakt med diakonen om du vill komma med och hjälpa!

Missionsstugan skylt

Är du intresserad av att komma och hjälpa till i missionsstugan? Du är varmt välkommen! Ta kontakt med pastorskansliet, tel. 044 770 8122 och anmäl ditt intresse! Loppiset är öppet endast lördagar 11-14 så det är inget tidskrävande eller tungt åtagande! :)

Vi tar också väldigt gärna emot donationer! Hela och rena kläder, leksaker, skor, husgeråd etc.!