ti 12.11 kl. 09.30 - kl. 12.30

Föräldra-barnträffen Solfs församlingshem

Välkommen till träffen för småbarn och vuxna! Ålder från 0 år uppåt. Sen frukost serveras, sång tillsammans med barnen, lek och umgänge.

Alla föräldrar, mor- och farföräldrar, vem helst som är hemma med litet barn - här är träffen för er.

Bli bekant med blivande klasskamrater och deras föräldrar, kom till dukat frukostbord och upplev glädjen i att få sjunga tillsammans med barnen.

Droppa in från 9.30 när det bäst passar er. Ca 10.30 är det servering och efter det sångstund.

ti 26.11 kl. 9.30 -12.30

ti 3.12 kl. 9.30 -12.30