Junior

må 18.2 kl. 12.30 - kl. 14.30

Junior

Prästgårdsvinden

Junior är för barn som går på åk 1-3. Samlingen börjar direkt efter skolan på måndagar kl 12.30-14.30. Vi börjar med ett litet mellanmål och fortsätter med en andakt. Efter andakten finns det möjligheter för spel, pyssel eller skön samvaro.

t.f. Ungdomsarbetsledare
Västersolfvägen 12
65450 Solf

Jag bor i Vasa, Gerby och är gift och har 4 vuxna barn. Mina intressen växlar med årstiden. På sommaren vistas jag gärna i närheten av havet eller på havet i båt eller kajak. På vintern tycker jag om långfärdsskridsko. Hela året är jag en velonaut.

sö 17.2 kl. 10.00 -11.00

Solfs församlingshem

söndagsskola

"Skatten- på äventyr med Gud". Barnens egen gudstjänst. Dagens ledare är Rune Särs
ti 19.2 kl. 9.30 -12.30

Solfs församlingshem

Föräldrabarnträffen

Detta är träffen för dig som är hemma med småbarn! Här får barnet leka och du träffar andra vuxna med småbarn. Vi umgås, sjunger och äter tillsammans.